Vinyes i vinyetes és un maridatge de vi i còmic, una exposició col·lectiva de 14 autors de còmic que en qualque moment han il·lustrat l’etiquetatge de botelles de vi, cava o vermut, dins una tendència cada vegada més habitual en el món dels cellers. Diverses bodegues de Mallorca, com Macià Batle, Terra de Falanis o Vermut Dimoni incorporen habitualment el còmic en els seus productes, cercant diferenciar-se de les altres marques. L’exposició mostra el procés creatiu de cada autor, els esbossos previs sobre l’encàrrec, fins al resultat final sobre la botella.

Comissariada per Rafel Vaquer amb treballs d’Ata, Álex Fito, Miguel Gallardo, Francesc Grimalt, Guillem March, Max, Albert Monteys, Pere Joan, Tomeu Seguí, Margalida Vinyes, Vaquer, Canizales, Feliu Renom i Jaume Balaguer.

Es podrà visitar entre el 2 de febrer i el 8 de març de 2024 a la sala d’exposicions de l’Ajuntament de Calvià (C. Julià Bujosa Sans, Batle, 1. Calvià Vila), de dilluns a divendres de 9 a 20 h.