Ciencia per a Tothom 2022 se celebra al Campus de la UIB entre els dies 12 i 14 de maig. Els visitants podran conèixer la fauna dels ecosistemes de Balears de la mà de l’il·lustrador Luis Resines (Pelopantón) i el professor de zoologia de la UIB Miguel A. Miranda, a través del primer número de la col·lecció “Mètode Còmic. Aventura Natura: Els ecosistemes de Balears“, publicat pel Clúster de Còmic i Nous Mèdia de Mallorca.

En l’activitat es combina informació sobre la biologia i morfologia de les espècies animals més emblemàtiques de Balears, així com les seves característiques més rellevants a l’hora d’il·lustrar-les que els visitants podran posar en pràctica.

L’activitat està destinada a estudiants els dies 12 i 13 de 8.30 a 14.30 h, mentre que els dies 13 de 16.30 a 19.30 h i 14 de 10 a 14 h està destinada al públic en general.

Totes les activitats són gratuïtes.