Margalida Vinyes ha il·lustrat la rondalla escrita per en Josep Capó i Mateu Morro per la Colla de Gegants de Santa Maria i l’ Ajuntament Santa Maria del Camí.

En Soler, el gegant de Santa Maria del Camí conta la trepidant història d’un pagès que tota la seva vida hagué de fer equilibris per subsistir. Plena de perills, deutes i fam, amagatalls i trabucs. amb un valent i humil protagonista, un bandejat, En Soler.

La presentació serà dissabte 16 d’abril a les 19 h a l’auditori de Ses Cases dels Mestres, de Santa Maria del Camí. Gaudirem de la representació teatral del conte amb la gràcia i l’art de la Colla de Gegants de Santa Maria. També comptarem amb la presència de Mateu Morro, autor del llibre Rondalles i Llegendes Santamarieres i de la il·lustradora Margalida Vinyes.

Si voleu assistir, heu de reservar les vostres entrades de les 16 a les 20 h a Ses Cases dels Mestres. Tel 971 141 127