Les portes de la mar és una publicació impressionant editada per Ports de Balears en la qual se’ns explica tot sobre els ports d’interès general de les Illes Balears: Palma. Alcúdia, Maó, Eivissa i la Savina. Informació sobre la seva història, instal·lacions, embarcacions, flora i fauna, monuments, fars… il·lustrat i amb historietes dibuixades per Linhart, Flavia Gargiulo, Jaume Balaguer, Álex Fito i Canizales, en un projecte del Clúster de Còmic i Nous Mèdia de Mallorca, coordinat per Flavia Gargiulo i l’estudi de disseny i comunicació Verbigrafia.

S’han distribuït exemplars entre tots els centres educatius de les illes i biblioteques. Si estàs interessat en un exemplar físic el pots demanar en la Seu de l’Autoritat Portuària de Balears a Palma (Moll Vell, 3-5). També pots llegir la publicació en la seva pàgina web, des d’aquest enllaç.