Entre el 14 d’octubre i el 14 de novembre podreu visitar a la sala multiusos de la planta baixa del Centre de Cultura La Misericòrdia de Palma l’exposició Les Festes (il·lustrades) de Mallorca, un recorregut per les festes tradicionals i les festes noves que se celebren a l’illa, vistes des de la il·lustració i la historieta. Gonzalo Aeneas, Ata, Jaume Balaguer, Eva Barceló, Álex Fito, Toni Galmés, Linhart, Enriqueta Llorca, Tomeu Pinya, Bartolomé Seguí, Nívola Uyá i Margalida Vinyes ens donen la seva visió de celebracions com les de Sant Antoni (i el dimoni), Els Valentes dones de Sóller, El ball de Cossiers o el Much de Sineu.
Es tracta d’un projecte del Clúster de Còmic i Nous Média de Mallorca, produït pel Consell de Mallorca i comissariat i dissenyat per Juan Roig/ Verbigrafía.
Està oberta al públic de dilluns a divendres, de 10.30 a 13.30 i de 17 a 20 h.