L’univers creatiu de Paco Roca aterra al Centre Cultural La Misericòrdia amb una exposició dedicada a l’obra d’aquest autor, guanyador del Premi Nacional de Còmic 2008 per la seva obra Arrugas.

Coincidint amb el 50 aniversari de l’autor, la mostra permet conèixer la forma de treballar d’un mestre en el seu gènere reconegut a nivell nacional i internacional. Consta de prop de 200 peces entre esbossos, anotacions, publicacions, il·lustracions, còmics, treballs en premsa i altres materials més personals com quaderns de viatge, elaborats per l’artista entre el 1995 i l’actualitat. Comisariada per Rafel Vaquer i MacDiego.

L’exposició està organitzada pel Clúster del Còmic i Nous Mèdia de Mallorca, amb el suport del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca. Proposta que també s’emmarca dins el Festival CòmicNostrum 2019.

Ubicada a la sala multiusos de la planta baixa i primera planta del Centre Cultural la Misericòrdia

Inauguració, dijous 10 d’octubre a les 19 h
Us esperam!