El Festival CòmicNostrum d’aquest any estarà dedicat a Mèxic.
Entre el 30 d’octubre i el 3 de novembre hi haurà tota mena d’activitats en el Casal Solleric i Es Baluard museu d’art modern i contemporani de Palma, entre les quals destaquem una espectacular Festa de Morts la nit del 31 d’octubre, en el Casal Solleric, i la tradicional Trobada de Còmic en el Aljub d’Es Baluard, amb sessions de signatures, presentacions, novetats, concerts, marxandatge, editorials… els dies 2 i 3 de novembre.
Aquest any s’ha elaborat una magnífica serigrafia a partir de la il·lustració per al cartell que ha realitzat Francesc Grimalt. Una edició de 75 exemplars, format 50 x 70 cm amb 5 tintes directes, que es pot comprar ja per sol 35 euros a les llibreries Univers del Còmic, MetrópolisGotham Còmics de Palma i a la tenda de la nostra web.
També hi ha samarretes en Univers del Còmic i Metròpolis, a 14 euros.
Corre per elles, abans que s’acabin!