Els dies 6 i 7 d’abril se celebra el Stockholm International Comic Festival, en la capital sueca. Aquest any, i gràcies a l’intercanvi cultural amb el Festival CòmicNostrum, comptaran amb la presència de Bartolomé Seguí, Margalida Vinyes i Flavia Gargiulo, autors d’Històries del Barri i El Terror de les Nenes, que es publicaran en breu en aquest país.
Hi haurà taules rodones, exposicions d’aquests autors en la Universitat d’Art, Artesania i Disseny i una mostra del còmic balear actual a la Biblioteca de la Ciutat, amb treballs de Gonzalo Aeneas, Ata, Jaume Balaguer, Pere Banek, Sebastià Cabot, Canizales, Anabel Colazo, Paco Díaz, Flavia Gargiulo, Carles God, Álex Fito, Pere Joan, Linhart, Guillem March, Óscar Martín, Marta Masana, Max, Pau, Guillermo Sanna, Bartolomé Seguí, Tatúm, Bartolo Torres, Vaquer i Margalida Vinyes.
A l’espai dedicat a Mallorca es promocionarà el Premi Ciutat de Palma de Còmic, organitzat per l’ajuntament de Palma.
El dia anterior al Festival, l’Institut Cervantes de la ciutat ha organitzat una festa de recepció, on, entre altres coses, es degustarà Vi de la Terra Mallorca.