EL Grup d’educadors de carrer i treball de menors (GREC), el Centre Penitenciari de Palma i el Clúster de Còmic i Nous Mèdia de Mallorca posan en marxa un projecte de donació de còmics per als programes socioeducatius que el GREC desenvolupa al Centre Penitenciari de Palma. El projecte ha començat amb un concurs de dibuix entre els usuaris del Centre. El dibuix guanyador formarà part del cartell de “Còmics a presó!” que presentarem a la Inauguració del Festival Còmic Nostrum. El seu creador rebrà un premi en còmics donats per les tendes col·laboradores.


A PARTIR DEL DIA 18 PODREU DONAR CÒMICS EN ELS SEGÜENTS PUNTS DE PALMA:
Oficines del GREC. Carrer Juan Ramón Jiménez 15a, bxs.
Norma Còmics Palma. Carrer Nuredduna, 7
Gotham Còmics. Carrer Sant Miquel, 75
Metrópolis. Plaça del Cardenal Reig, 7
També podreu donar els vostres còmics durant al mercat de còmic instalat en el Born els díes 27 i 28 d’octubre.