Ja està aquí la primera exposició Pre-Festival CòmicNostrum: “LA NOTÍCIA DIBUIXADA. Personatges, periodistes i reportatges d’historieta”. Pàgines originals d’Alex Ross, Cifré, Gallardo, Paco Roca, Reed Crandall, Darick Robertson, Jordi Longarón, Gary Trudeau, Sal Buscema, Steve Ditko, Al Capp i Frank Frazetta, John Cullen Murphy, Walter Simonson, Cristina Durán i Miguel A. Giner, Carme Barberá, Joan Mundet, Bartolomé Seguí, Manfred Sommer, Pere Joan, Álex Fito, entre d’altres.

Capella de la Misericòrdia, del 5 al 29 d’octubre

De dimarts a divendres d’11 a 14 h i de 17.30 a 20.30
Dissabte d’11 a 14
Diumenge, dilluns i festius, tancat
Dissabte 28 i diumenge 29, d’octubre (MERCAT DE CÒMIC I OBRA GRÀFICA CÒMICNOSTRUM) l’horari serà d’11 a 14 h i de 17.30 a 20.30 h

Inauguració dijous 5 d’octubre a les 19 h