S’han presentat els guanyadors d’Art Jove de Còmic i Il·lustració dins l’acte d’inaguració del festival CòmicNostrum, a la Misericòrdia. La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través del programa cultural Art Jove del Institut Balear de la Joventut (IBJove), ha premiat a Bajo el cielo rojo de Marte, de Gonzalo Aeneas amb un premi en metal·lic de 1000 euros i a publicació d’un còmic monogràfic per a l’editorial Dolmen. El segon premi, dotat amb 500 euros, ha recaigut a El ferreret de Jaume Font , i hi ha hagut una menció especial sense dotació econòmica per L’illa del far de Daniel Triay Fuentes.
Anna Sainz n’ha estat la guanyadora del premi d’Il·lustració, dotat amb 1.000 euros, a més de rebre l’encàrrec d’il·lustrar i maquetar el relat Dones i homes escriuen en Lila, pel qual rebrà 1.500 euros més. El segon premi ha estat per Raquel Moreno.