El Rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet, i el president del Clúster de Còmic i Nous Mèdia de Mallorca, el dibuixant Pere Joan, han signat un acord marc de col·laboració que farà possible desenvolupar programes de col·laboració i d’estudis conjunts i l’intercanvi i la cooperació en els camps de la docència, formació d’estudiants, divulgació i recerca, en els termes que s’acordin de forma específica.

 

Gràcies a aquest acord, les dues institucions, amb el suport de l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI), començaran a treballar per engegar diferents projectes, com la creació d’un observatori de la lectura, l’aprenentatge, el llibre digital i digital transmedia; el desenvolupament d’una plataforma virtual de continguts culturals de les Illes Balears i el desenvolupament de programari editorial i creatiu.

A més, els doctors Lluís Ballester, professor del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques; Marco Robledo, professor del Departament d’Economia de l’Empresa; i el doctor Miquel Mascaró, professor del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica, s’han incorporat com a assessors al Clúster de Còmic i Nous Mèdia.