Entre el 19 de novembre de 2021 i el 28 de gener de 2022 podreu visitar a la sala d’Exposicions de l’Ajuntament de Calvià l’exposició Les Festes (il·lustrades) de Mallorca, un recorregut per les festes tradicionals i les festes noves que se celebren a l’illa, vistes des de la il·lustració i la historieta. Gonzalo Aeneas, Ata, Jaume Balaguer, Eva Barceló, Álex Fito, Toni Galmés, Linhart, Enriqueta Llorca, Tomeu Pinya, Bartolomé Seguí, Tatúm, Nívola Uyá i Margalida Vinyes ens donen la seva visió de celebracions com les de Sant Antoni (i el dimoni), Els Valentes dones de Sóller, El ball de Cossiers o el Much de Sineu.
Es tracta d’un projecte del Clúster de Còmic i Nous Média de Mallorca, que va ser produït pel Consell de Mallorca i comissariat i dissenyat per Juan Roig/ Verbigrafía, i que ara inicia la seva itinerància.
Està oberta al públic de dilluns a divendres, de 9 a 20 h. Cita previa al 971 139 181 o cultura@calvia.com